Formula nouă și completă pentru sănătatea articulațiilor.

Ce este Collamouv Plus?

Collamouv Plus este formula COMPLETĂ care conține toate ingredientele necesare pentru a oferi susținere suplimentară pentru sănătatea articulațiilor împotriva artrozei.

Collamouv Plus conține: Colagen hidrolizat de tip II, Sulfat de glucozamină, Sulfat de condroitină, Extract de măceș, Extract de urzică, Hialuronat de sodiu plus vitamine esențiale.

Collamouv Plus va aduce împotriva artrozei: impact sinergic puternic pentru susținerea articulațiilor, siguranță și tolerabilitate ridicate, efect antiinflamator comparabil cu AINS, conformitate și rentabilitate mai bune.

CollaMouv Plus va aduce împotriva artrozei:

  • Impact sinergic puternic pentru susținerea articulațiilor
  • Efect antiinflamator comparabil cu AINS
  • Siguranță și tolerabilitate ridicate
  • Conformitate și rentabilitate mai bune

Impact sinergic puternic:

Impact asupra durerii și asupra capacității funcționale.

Eficacitatea colagenului hidrolizat, a sulfatului de condroitină și a glucozaminei în reducerea durerii și capacitate funcțională la pacienții cu artroză.

Un studiu clinic observațional, deschis, multicentric, cu un singur grup de tratament, a avut ca scop evaluarea eficacității colagenului hidrolizat, sulfatului de condroitină, sulfatului de glucozamină la 130 de pacienți cu artroză a genunchiului.

Rezultate

După 6 luni de tratament, s-a înregistrat o reducere a durerii cu 3,77 ± 1,77 puncte (p < .0001) în indicele VAS, 6,30 ± 4,08 puncte (p < .0001) în indicele Lequesne și 22,49 ± 14,03 puncte (p < .0001) în indicele WOMAC

Concluzie:

Tratamentul cu această combinație reduce semnificativ durerea și îmbunătățește funcția locomotorie la pacienții cu artroza genunchiului și/ sau a șoldului.

Oferă efecte antiinflamatoare comparabile cu AINS:

Sulfatul de condroitină este la fel de eficient ca celecoxib și superior placebo-ului în artroza simptomatică a genunchiului: studiul Condroitinei versus Celecoxib versus Placebo.

Un studiu prospectiv, randomizat, de 6 luni, 3 brațe, dublu-orb, cu mascarea formei terapeutice, placebo și controlat, care evaluează modificările pe 604 pacienți cu artroză.

Rezultate

Reducerea durerii în scorul VAS în grupul CS (-42,6 mm) și în grupul cu celecoxib (-39,5 mm) a fost semnificativ mai mare decât grupul placebo (-33,3 mm) (p=0,001 pentru CS și p=0,009 pentru celecoxib).

Concluzie:

CS este superior placebo și similar cu celecoxib în reducerea durerii și îmbunătățirea funcției pe parcursul a 6 luni la pacienții cu artroză simptomatică a genunchiului.

Glucozamina plus condroitină au arătat o eficacitate comparabilă cu celecoxib la pacienții cu artroză dureroasă la genunchi.

Sulfat de condroitină și glucozamină combinate pentru artroza dureroasă a genunchiului: un studiu multicentric, randomizat, dublu-orb, non-inferior, comparativ cu celecoxib pe 606 de pacienți cu artroză.

Rezultate

Modificarea medie ajustată 95% IC în durerea WOMAC a fost -185,7 (-200,3 la -171,1) scădere cu 50,1% cu CS+GH și -186,8 (-201,7 la -171,9) scădere cu 50,2% cu celecoxib.

Concluzie:

Ambele grupuri au raportat o reducere >50% în prezența umflăturii articulare; o reducere similară a fost observată pentru efuziune.

50 mg de extract de urzică este la fel de eficient ca 150 mg de diclofenac în reducerea simptomelor clinice ale artrozei acute.

Puterea antiinflamatoare a Măceșului este raportată a fi similară cu cea a indometacinei, deși modul său de acțiune este diferit.

Pentru durerea la activitate fizică și performanță funcțională, hialuronatul de sodiu poate fi superior AINS.

Siguranța CollaMouv Plus

Un studiu controlat randomizat privind eficacitatea și siguranța unui ingredient alimentar, hidrolizatul de colagen, pentru îmbunătățirea confortului articulațiilor.

Concluzie:

Nu există o diferență statistică între grupul de colagen și placebo în ceea ce privește evenimentele adverse.

Pentru patruzeci și trei de studii randomizate controlate, inclusiv 4.962 de participanți au fost tratați cu condroitină și unui număr 4.148 de participanți li s-a administrat placebo sau alt control. Majoritatea studiilor au vizat artroza la genunchi.

Condroitina în combinație cu glucozamina nu a dus la diferențe semnificative statistic în numărul de evenimente adverse, întreruperi din cauza evenimentelor adverse sau în numărul de evenimente adverse grave în comparație cu placebo sau cu un control activ.

Complianță foarte bună la tratament

Costuri mari datorate achiziției de produse multiple

Mai multe administrări pe zi

Teama de efectele adverse ale medicamentelor

Collamouv Plus

O metodă importantă pentru simplificarea regimului medical este de a prescrie o singură doză zilnică de medicamente.

Prin urmare, CollaMouv Plus cu o singură administrare pe zi va susține articulațiile cu toate ingredientele esențiale necesare împotriva artrozei într-un mod simplificat și rentabil, fără a fi nevoie de suplimente.

Collamouv Plus

Fișă cu informații nutriționale

Doză:

a) Un flacon pe zi, după micul dejun

b) Agitați bine înainte de utilizare

Recomandare de administrare:

Pentru asigurarea unor beneficii majore este important ca administrarea de CollaMouv Plus să se desfășoare în cure de minim 2-3 luni.

Back top icon
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.