DESPRE COLAGEN


Formula unica a COLLAMOUV® combina colagenul hidrolizat de tip II care repara si regenereaza cartilajul articulatiilor, extractul de maces care suprima considerabil inflamatia sinoviala, vitamina K2 care este necesara pentru a preveni calcificarea cartilajului si formarea osteofitelor, impreuna cu vitamina C si seleniu ca antioxidanti esentiali care protejeaza cartilajele. O astfel de formula s-a dovedit a fi solutia promitatoare care va aduce impreuna eficienta si siguranta Hidrolizatul de colagen a aparut ca fiind corect si sigur.

O schimbare de perspectiva care ar putea ajuta milioane de oameni sa evite sa se impovareze cu comorbiditati suplimentare din cauza tratamentului cu AINS si sa evitalizeze functionalitatea articulatiilor lor.

Collagen Colagenul este natural si sigur ca ar putea fi recomandat ca masura preventiva la populatia cu risc crescut care poate suferi de artroza (supraponderalitate sau obezitate, varsta peste 50 de ani, in special femeile aflate la menopoza, leziuni la genunchi si in cazul altor comorbiditati).

Colagenul este cea mai importanta proteina structurala din organism. Cu toate acestea, problema a fost ca colagenul de lungime completa este ineficient ca supliment oral din cauza formei sale lungi si rasucite.

Prin descompunerea moleculelor de colagen de lungime completa printr-un proces numit hidroliza, colagenul hidrolizat obtinut devine mai biodisponibil si este digerat mai repede decat colagenul de lungime completa.

Colagenul de tip II este componenta principala a cartilajului articular. Structura cartilajului articular este compusa din condrocite (aproximativ 2–10%) si o matrice extracelulara. Matricea cartilajului articular este formata din doua componente: lichidul tisular si Cadrul macromolecular care consta din colagen (75-85%), proteoglicani si proteine necolagenice.

Desi nu exista un consens in literatura stiintifica cu privire la doza de hidrolizat de colagen care trebuie administrat, s-a remarcat ca la o suplimentare zilnica de 8g s-a inregistrat o crestere a concentratiei de glicina si prolina in plasma.

De asemenea, dozele zilnice echivalente de 12 g au promovat o imbunatatire semnificativa a simptomelor de artroza si osteoporoza.

Back top icon
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.